‘MISLILA SAM DA ĆE GA UBITI’ Na Glavnom nastao kaos kad su se potukla dva muškarca, jedan je teško ozlijeđen odvezen na Rebro

Foto: Zagreb.info

U utorak u popodnevnim satima, prolaznici kod Trga kralja Tomislava svjedočili su nesvakidašnjoj situaciji koja je rezultirala fizičkim sukobom.

Naime, visoke temperature su dvojici muškaraca, čini se, pomutile um i stvorile nervozu te su se oni, iz zasad nepoznatih razloga, počeli nadvikivati i vrijeđati.

No, kavga ispunjena psovkama i kletvama, ubrzo je prerasla u pravi sukob, kada je 47-godišnji muškarac fizički napao 61-godišnjaka, kojeg je prilikom tučnjave teško ozlijedio.

Iz Policijske uprave zagrebačka javljaju da je ubrzo pozvana Hitna, pa je ozlijeđeni muškarac prevezen u KBC Zagreb, gdje mu je pružena liječnička pomoć, dok je 47-godišnjak priveden na kriminalističko ispitivanje.

Svjedoci s mjesta događaja ostali su u šoku jer je ovakav prizor sve samo ne ugodno vidjeti na povratku s posla. “Mislila sam da će ga ubiti”, rekla je jedna vidno uznemirena gospođa.


Komentari