Mavrović ju optužio za uvlačenje u sektu: otkriveno ispred čijeg ureda je došlo do eksplozije

Pixsell

Jutros u 3.45 na zagrebačkoj Trešnjevci, u ulici Božidara Adžije, aktivirana je nepoznata eksplozivna naprava.

Oštećeno je nekoliko prozora poslovnih prostora i osobni automobil marke Opel Vivaro zagrebačkih registarskih oznaka u vlasništvu poduzeća iz Zagreba.

U eksploziji nije bilo ozlijeđenih osoba, a očevid je u tijeku.

Prema podacima iz Sudskog registra na adresi na kojoj je došlo do eksplozije nalazi se Turist medicus čiji je osnivač i osoba ovlaštena za zastupanje Jadranka Škarica. Uz nju je kao osoba za zastupanje navedena i Mira Davidović.

Podsjetimo, bivši boksač Željko Mavrović je nedavno istupio u medije te prozvao Jadranku Škaricu da je njega i suprugu Jelenu gotovo uvukla u svoju, kako je opisao, sektu u kojoj manipulira ljudima i njihovim životima, da je rasprodao pehare vjerujući da će pomoći njihovoj bolesnoj kćeri.

Tvrdi i da je Škarica njega i suprugu odbacila kada je došla kriza i kada su ostali bez novca, a da su mjesečno davali Udruzi 30 tisuća kuna.

Rekao je kako je prodao sve svoje medalje i pokale kako bi platio Škarici koja je obećala pomoći njegovoj bolesnoj kćeri.

“Svjestan sam da sam pogriješio, da sam pustio da me ta lažna psihijatrica izmanipulira. Tada sam joj vjerovao, mislio sam da je psihijatrica s poznavanjem alternativnih tehnika liječenja, koja će pomoći mojem bolesnom djetetu”, rekao je Mavrović nedavnom Jutarnjem.


Komentari