Maskirani i naoružani prijetili zaspolenici i opljačkali kiosk u Novom Zagrebu

FOTO: Ivan Klindić / Ilustracija

Danas, 5. travnja oko 1.30 sati u Novom Zagrebu u Ulici Božidara Magovca, dvojica su nepoznatih maskiranih počinitelja prijeteći oštrim predmetom počinili razbojništvo nad 54-godišnjim zaposlenikom kioska te su otuđila novac i duhanske proizvode, pričinivši štetu od više tisuća kuna.

Na području Uprave u posljednja 24 sata evidentirano je 25 kaznenih djela: dva razbojništva, 11 teških krađa provaljivanjem, deset krađa i dva ostala kaznena djela.

U srijedu 4. travnja oko 15.30 sati u Novom Zagrebu u Kopernikovoj ulici, nepoznati je maskirani počinitelj prijeteći staklenim predmetom počinio razbojništvo nad 50-godišnjom zaposlenicom trgovine i otuđio nekoliko tisuća kuna.

Jučer između 11 i 12.20 sati na Maksimiru u II. Maksimirskom naselju, nepoznati je počinitelj provalio u stan i otuđio nakit, oštetivši 32-godišnjakinju za više tisuća kuna.

Isti dan između 18.10 i 21.30 sati u Velikoj Gorici u Ulici Mate Lovraka, nepoznati je počinitelj provalio u kuću i otuđio nakit, oštetivši 69-godišnjaka za više tisuća kuna.


Komentari