MANIJAK HARA ZAPREŠIĆEM: U kasnim večernjim satima napadnuta studentica

Prema neslužbenim informacija, u četvrtak u večernjim satima u Zaprešiću napadnuta je studentica.

U četvrtak oko 20:30 sati u Brdovcu kod muzeja napadnuta je studentica. Iako informacije još uvijek nisu potvrđene, najvjerojatnije je riječ o manijaku koji je prije mjesec i pol dana napao maloljetnu M. L. (17) iz Zaprešića.

Kako pišu i doznaju na Facebook stranici Novosti iz Zaprešića, kamere koje su postavljene u Brdovcu snimile su napad, a građane i građanke upozoravaju da budu oprezni jer manijak ponovno vreba nakon pokušaja silovanja i otmice maloljetnice.

Pokušali smo stupiti u kontakt s Policijskom postajom Zaprešić, no nitko nam se nije javio.

>>>MANIJAK IZ ZAPREŠIĆA: Pokušao oteti maloljetnicu, nitko od prolaznika nije htio pomoći

Je li riječ o istom napadaču?

Podsjećamo, sredinom listopada u jutarnjim satima kod Doma zdravlja u Zaprešiću napadnuta je 17-godišnja djevojka. Manijak joj je prišao straga, pokušavao skinuti šal i ljubiti je po vratu, naposljetku joj je stavio maramu preko usta kako ne bi dozivala pomoć. Policija je već bila upoznata s napadima tog muškarca, no ovu maloljetnicu je planirao i oteti.

Iako su informacije neslužbene i nije potvrđeno da se radi o istom muškarcu, ipak još jednom objavljujemo opis manijaka koji je prošli mjesec napao maloljetnicu, u slučaju da se radi o istoj osobi koja je izvršila jučerašnji napad na studenticu u Brdovcu.

Na Facebook stranici Novosti iz Zaprešića pretpostavljaju da muškarac živi negdje u centru Zaprešića, a ovo je opis muškarca:

trenirka gornji dio sive boje sa tamno crnim prugicama vodoravno, širine 5 cm
kapuljača na glavi
široke hlače/trenirke tamnijih boja (većinom crna i plava)
visina od 175 do 180 cm
težina od 50 do 70 kg
starost od 30 do 35 godina
tamno smeđa kosa
smeđe oči
kratka brada po licu, a oko usana sivkasta boja
osjeti se miris cigareta.

“Od maloljetnice, a i od ostalih žrtvi saznajemo kako pri bijegu brzo trči, ruke ima u džepovima te se zna prije i nakon napada okretati”, napisali su na stranici.


Komentari