MAMI DJEVOJČICE SLADOLEDOM IZ AUTA! Majka upozorava: ‘Kad sam ga pogledala, nagazio je na gas i pobjegao’

Photo: Facebook

Majčinski instinkt natjerao je ženu koja je šetala s prijateljicom naseljem Mikulići da se okrene prema dvjema djevojčicama koje su se navečer vraćale iz škole. Naizgled uobičajeni prizor postao je krajnje jeziv nakon što je žena shvatila da se paralelno uz njih polagano vozi crni Audi. Da situacija bude još nelagodnija, vozač im je kroz prozor nudio sladoled šarene boje, nalik na Kontiki.

U Facebook  grupi “Moj kvart – Črnomerec!” objavljena je priča o jezivom prizoru.

“Taman prije stanice, gdje je nekad bilo okretište, ususret nama dolazile su dvije djevojčice koje su došle busom. Rekla bih da idu u osnovnu školu, maksimalno peti razred. U istom tom trenutku dolazio je i auto sa upaljena sva četiri žmigavca i mahao nam kao da prođemo”, navodi žena.

“Dok smo ga zaobilazile pogledala sam prema njemu, imao je otvoren prozor od auta i u ruci je držao sladoled (nešto kao kontiki, šarene boje). Mi smo ga zaobišle i krenule dalje. Međutim, ženski instinkt nam nije dao mira i slučajno smo se okrenule i vidjele da auto usporedno vozi sa djevojčicama, nešto im govori i pušta muziku. Na prvu nam nije bilo jasno međutim kako su djevojčice hodale dalje auto ih je pratio. U tom trenutku nas je jeza prošla te smo krenule prema njima i prijateljica je viknula cure je li sve u redu”, tvrdi pa dodaje da je odmah uzela mobitel i uperila ga prema automobilu.

No, nažalost, kako je bio mrak brojevi na tablicama nisu se jasno vidjeli. Djevojčice su potom utrčale u nečije dvorište.

“Muškarac je nagazio na gas i pobjegao. Nakon toga smo vidjele da su djevojčice izašle iz dvorišta i krenule vjerojatno doma. Mi smo ostale još koju minutu da se slučajno ne bi vratio, međutim nismo ga više vidjele”, napominje žena i upozorava roditelje na oprez.

“Sve se odigralo brzo i iskreno nikad se nisam našla u toj situaciji, ali treba upozoriti na ovakve stvari da pripazimo svi zajedno. Obratite pažnju”, apelira.

Policiji smo poslali upit o navedenom događaju, no do trenutka završavanja ovog teksta odgovor nismo dobili. Objavit ćemo ga naknadno.

 


Komentari