MAJKA PODVODILA MALOLJETNE KĆERI: Za seks sa starijim muškarcima dobivali smrznute piliće

Facebook

Majka je podvodila svoje tada maloljetne kćeri na seks sa starijim muškarcima koji bi joj potom seksualne usluge znali plaćati i u obliku kućnih potrepština poput smrznute piletine, vegete ili boce vina.

Optužnica protiv majke monstruma, Vesne N. (51), iz mjesta Svibovca Podravskog u blizini Varaždina, koja je podvodila svoje kćeri, povučena je i ide na doradu. Portal eVaraždin prenosi kako su dvojica pedofila priznala seksualno iskorištavanje maloljetnice, a dobili su uvjetno godinu dana zatvora.

Slučaj koji je prošle godine zgrozio javnost, iz varaždinskog Državnog odvjetništva u ponedjeljak, nisu htjeli komentirati.

“Nešto konkretnije moći ćemo reći kad bude podignuta nova optužnica, što se može očekivati kroz nekoliko tjedana”, kratko su komentirali iz Državnog odvjetništva, prenosi 24sata.

Pedofili joj plaćali usluge kućnim potrepštinama

Prisjetimo se, od 2000. do 2009. godine, Vesna N. prisiljavala je svoje dvije maloljetne kćeri na seksualne odnose s odraslim muškarcima kako bi zaradila novac. To je činila uglavnom za svoje životne potrebe, ne mareći za djevojke. Uvela ih je u svijet prostitucije kad su imale samo 13 i 14 godina. Prvo je prodavala svoje tijelo, no pedofili su nudili više novca za seks s djevojčicama nego s njom. Seksualne usluge plaćali bi 700 kuna, ali Vesna N., sklona alkoholu i razuzdanom životu, umjesto na novac pristajala bi i na svakojake bizarne stvari. Siromašne djevojčice nekad su u zamjenu za seksualno zadovoljenje znale dobiti i neke kućne potrepštine, zamrznuto pile, malo vegete, bocu vina.

Djevojčice su danas punoljetne djevojke, a prije šest godina pobjegle su od monstruozne žene koja se još naziva i njihovom majkom i uspjele se izbaviti iz ralja pakla kojeg su proživljavale gotovo deset godina. Djevojke su je prijavile, a od ožujke prošle godine “majka” se nalazi u istražnom zatvoru. Osim nje, policija je uhitila i deset muškaraca iz Varaždinske, Međimurske i Zagrebačke županije. Nakon istrage, u rujnu je Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu podiglo optužnicu kojom majku i pedofile tereti za spolno iskorištavanje i zlostavljanje, podvođenje, spolne zloporabe mlađih od 15 godina i seksualni odnos bez pristanka.


Komentari