Majka monstruma: ‘Kristina se sama ozljeđivala, moj sin to ne bi učinio’

Facebook

„Kad ga je god prijavila Kristina, povukla je svoj iskaz. Sama se ozljeđivala, ja ne vjerujem da je moj sin ozljeđivao Kristinu. Suosjećam s njenom obitelji. Moja ruka će uvijek biti pružena. Moj sin nije monstrum, on nije mogao to uraditi, to znam jer sam ga ja odgojila”, riječi su kojima je Olivera Komšić proparala sudnicu.

Majka Davida Komšića kojem se sudi za brutalno ubojstvo bivše djevojke Kristine Krupljan, jutros je nastavila sa davanjem iskaza koji je mnoge prenerazio.

Ona je, naime, priznala kako se njezin sin zbog psihičkih problema liječio u Bosni, a na pitanje zašto do sada o tome nije pričala, kazala je kako su „oni iz tradicionalne obitelji gdje se ovakva oboljenja skrivaju”.

“U sumrak je imao strahove. Imao je priviđenja. Vidio je dvije slike, jedna mu se mutila. To mu je stvaralo nervozu, nije mogao biti koncentriran. Brzo je odlutao”, opisala je sinove tegobe.

Osim toga, pokušala je dočarati vezu između Davida i pokojne Kristine:

“Pravili su scene jedno drugome. Ja sam mislila da je to dječje. Ja kao majka Davida Komšića mogu reći da sam ja odgojila Davida kako sam mogla. Moj sin nije monstrum, on nije planirao ubojstvo”.

Suđenje je u tijeku…

Komentari