MAJKA IZ PAKLA: Napila se do besvijesti u rano jutro pa vrijeđala sina i padala na pod! Nije ju omela ni policija

Ilustracija (Zeljko Hajdinjak / CROPIX)

Zbog incidenta u obiteljskom stanu, 59-godišnja žena je završila na sudu.

Naime, u ožujku ove godine, policija je uhitila 59-godišnjakinju jer je vrijeđala sina (39) bez posebnog povoda. Sve se odvilo u sedam ujutro na području Zagreba, a sin je odmah zvao policiju. Da stvar bude još bizarnija, majka je bila pijana zbog čega su ju policajci pospremili na dvodnevno triježnjenje.

“U stanu u alkoholiziranom stanju počinila je nasilje u obitelji na štetu svojeg sina tako da je tijekom jutra ispijala alkoholna pića u stanu te bez ikakvog povoda vrijeđala svoga sina riječima: ‘P**ka ti materina, govno jedno obično, je**m ti boga, kretenčino jedna’.

Nakon toga je u više navrata pala na pod od alkoholiziranosti, nastavila vrijeđati sina sve do dolaska hitne pomoći, pa je u nazočnosti policije nastavila s uvredama: ‘Kretenčino glupa, pi*** ti materina, koji si ku*** sad zvao policiju’”, stoji u presudi, piše Danica.

Navedeno je kod 39-godišnjaka izazvalo osjećaj uznemirenosti i povredu dostojanstva zbog čega je zatražio intervenciju policije.

Sud je, 59-godišnjakinju proglasio krivom te je osuđena na 30 dana zatvora. No, u zatvor ne mora ako u roku od 10 mjeseci ne počini novo nedjelo. Pored toga, određena joj je zabrana uznemiravanja sina u roku od šest mjeseci, pod nadzorom policije. S obzirom na to da se majka odrekla prava na žalbu, presuda je odmah postala pravomoćna.


Komentari