Majka djevojčice na koju je u Savskoj naletio auto: ‘Žurila se na tramvaj, nadam se da će sve biti dobro’

Foto: Marko Prpic/PIXSELL, Ilustracija

Tramvajska stanica ispred Hotela Westin na Savskoj u utorak ujutro bila je poprište prometne nesreće u kojoj je lakše ozlijeđena 14-godišnja djevojčica. Naime, policja javlja kako je oko podneva vozač Opela naletio na pješakinju.

“Bilo je stravično, još sam u šoku. Začuo se udarac, a onda je mala pala na kolnik. Jako sam se uplašio”, za Večernji list jedan od svjedoka događaja. Dodao je i kako se vozač kretao tramvajskom prugom i udario djevojčicu koja je zakoračila na prugu.

Po stradalu djevojčicu došla su kola Hitne pomoći. Trenutačno se nalazi u bolnici u pratnji majke koja je dotrčala pred Westin čim je čula što se dogodilo.

“Obje smo jako potresene. Za sada još ne znamo je li jače ozlijeđena, u tijeku su pretrage, no osjeća se dobro”, rekla je potresena majka 14-godišnjakinje te ukratko opisala što se dogodilo.

“Trebale smo se naći na Trešnjevki gdje sam bila s drugom kćeri. Žurilo joj se na tramvaj i nije vidjela automobil koji je iza tramvaja vozio tramvajskom prugom pa ju je udario. Nadam se da će sve biti dobro”, za spomenuti medij rekla je majka stradale djevojčice.

Podsjetimo, na Savskoj cesti ispred Hotela Westin, u utorak ujutro dogodila se stravična nesreća koja je zaprepastila prolaznike. Jedan je muškarac vozio tramvajskom prugom, pri čemu je u jednom trenutku desnim prednjim dijelom automobila, zahvatio maloljetnu djevojčicu koja je zakoračila na prugu.

 

 

 


Komentari