MAHAO SPOLOVILOM PRED POLICAJCIMA: Mladen na parkiralištu napravio scenu, kupci su se križali

Photo: Srecko Niketic/PIXSELL, Ilustracija

Nitko od kupaca u trgovačkom centru Kaufland u Velikoj Gorici nije ni slutio da će prosjak Mladen U. u jednom trenu napraviti neukusni egzibicionistički performans na parkiralištu gdje je molio novac za dječju hranu. Naime, 14. siječnja posjetila ga je policija, a to je Mladenu jako zasmetalo.

Revoltirani muškarac nije htio odgovarati na pitanja službenika pa je izvadio svoje spolovilo te pred svima počeo mokriti po ogradi.

Zbog ovog čina Mladen je odmah uhićen, a Prekršajni sud u Ivanić Gradu ga je osudio na 30 dana zatvora s jednogodišnjim rokom kušnje zbog kršenja članka 11. i 14. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

A s obzirom da je tijekom prošnje za hranu za bebe zaradio 78,20 kuna, taj mu je novac oduzet i biti će uplaćen u državni proračun, dok će troškove prekršajnog postupka, po odluci suda, platiti građani.

Jutarnji piše kako je Mladen lažno predstavljao svoje materijalne (ne)prilike, a u tom trenutku  imao 1,66 promila alkohola u krvi. Stajao je ispred ulaznih vrata Kauflanda u Ulici Ljudevita Posavskog te je u ruci držao papir A4 formata na kojem je pisalo Novalac 1.

Čini se da je više izgubio nego zaradio.


Komentari