Mahali sjekirom i mačetom, suptilno ju držao u automobilu: Otkriveni detalji pokušaja ubojstva u Prečkom

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Kako smo ranije izvijestili, 24-godišnji mladić prije nekoliko dana pokušao je ubiti 32-godišnjaka nakon što su se verbalno sukobili na ulici u Prečkom. No, sada je sudac istrage zagrebačkog Županijskog suda istom odredio istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela te otkrio detalje samog slučaja.

Naime, ispostavilo se da se 24-godišnjak s muškarcem sukobio na terasi kafića te ga u pijanom stanju vrijeđao, a potom odvukao na obližnju livadu gdje ga je nekoliko puta udario po glavi i tijelu, nakon čega je napadnuti pobjegao prema svojem stanu.

Sukob

No, on se zatim vraća do napadača kojeg traži da ga pusti na miru, odbacivši pritom sjekiru koju je ponio sa sobom. Mlađi muškarac je potom ponovno izvrijeđao 32-godišnjaka i izvadio iz prtljažnika svojeg automobila mačetu kojom ga je porezao po desnoj ruci, stoji u priopćenju.

“Nakon što se napadnuti muškarac počeo udaljavati, napadač ga je sustigao i oteo mu sjekiru koju je zajedno s mačetom odnio u prtljažnik te se odvezao s mjesta događaja”, zaključuju.

Kako je ranije izvijestila policija, 32-godišnjak je lakše ozlijeđen.


Komentari