Lukavi razbojnik dolijao pravdi: Glumio zaposlenika trgovine koju je pljačkao, a u bijegu ukrao automobil!

Zagreb.info

Da razbojničkoj mašti nema kraja dokazuje i priča o koji se maskirao u zaposlenika tvrtke i pokušao na taj način otuđiti vrijedan alat.

Sumnja se kako je 29. lipnja 2019. godine na Sajmišnoj cesti u Novom Zagrebu ušao u trgovinu odjeven slično kao i zaposlenici trgovine te  uzeo kolica i s polica u njih stavio dvije akumulatorske i dvije čekić bušilice.

S kolicima je zatim otišao do automatskih ulaznih vrata gdje je otuđene artikle stavio s druge strane zaštitne ograde s namjerom da ih naknadno uzme i to bez da ih je platio. Tom prilikom primijetio ga je zaposlenik ta ga odveo u prostoriju za zadržavanje osoba u kojoj se nalazilo još dvoje zaposlenika.

Osumnjičeni je u jednom trenutku iz odjeće izvadio medicinsku iglu kojom je zaprijetio zaposlenicima i na taj način pobjegao. Odmah nakon bijega iz trgovine, na ulici je zaustavio osobni automobil u kojem se nalazio 46-godišnjak kojemu je također zaprijetio medicinskom iglom te mu je otuđio vozilo s kojem se odvezao do Novog Zagreba gdje je ostavio vozilo.


Komentari