LUKAVI DILER: Zagrepčanin se dosjetio nevjerojatnog mjesta za skrivanje droge

Ilustracija (Foto: Ranko Suvar / CROPIX)

Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjakom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo “Neovlaštene proizvodnje i prometa drogama”, priopćila je Policijska uprava zagrebačka.

Sumnja se da je, na zasad neutvrđen način, nabavljao veće količine amfetamina i marihuane kako bi ih preprodavao. Potom ih je skrivao, vagao i prepakiravao u stanu na Trešnjevci, kao i unutar hidranta u stubištu stambene zgrade u kojoj je boravio.

Ovaj 21-godišnjak je u ponedjeljak, 23. siječnja, tijekom postupanja policijskom službenicima predao plastičnu vrećicu u kojoj se nalazilo oko 0.4 grama amfetamina. Zbilo se to oko 15 sati, a istog su dana policajci pronašli njegovo “blago”.

DRAMA U SESVETAMA! Porscheom vukao policajca nekoliko metara pa pobjegao, evo koliku kaznu je dobio

U hidrantu koji se nalazi odmah do vrata stana u kojem osumnjičeni boravi, otkrili su 384.2 grama amfetamina pakiranog u dvije plastične vrećice i jednu plastičnu kutiju, 446 grama marihuane koja je bila upakirana u dvije plastične vrećice te staklenku i dvije digitalne vage.

Naknadno su policijski službenici sljedećeg dana pretražili njegov stan na Trešnjevci te pronašli 5.75 grama marihuane i određenu količinu novca za koju se sumnja da je pribavljen prodajom droge.

Policijski su službenici 21-godišnjaka nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja predali pritvorskom nadzorniku. Prijava je podnijeta Općinskom kaznenom odvjetništvu u Novom Zagrebu.


Komentari