Lopovi u Zagrebu ne znaju za slobodan dan: Dva razbojništva i preko 20 krađa

Pixabay / ILUSTRACIJA

Zadnjih 24 sata zabilježeno je 25 kaznenih djela.

Na području Uprave u posljednja 24 sata evidentirano je 25 kaznenih djela: dva razbojništva, šest teških krađa provaljivanjem, 11 krađa i pet ostalih kaznenih djela. Otuđen je i jedan osobni automobil.

27. rujna oko 12.50 sati na Trešnjevci, Šime Devčića, u trgovini, nepoznati je maskirani počinitelj prijeteći oštrim predmetom počinio razbojništvo nad 21-godišnjom zaposlenicom i otuđio nekoliko tisuća kuna.

Isti je dan oko 21 sat na Medveščaku, Šubićeva, na ulici, nepoznati je počinitelj prišao 40-godišnjakinji te uporabom sredstva s nadražujućom tvari, otuđio torbicu i nakit. U blizini mjesta događaja zatečen je 52-godišnjak koji se dovodi u vezu s navedenim kaznenim djelom te je doveden u službene prostorije na kriminalističko istraživanje.

Na Trešnjevci, Klenovnička ulica, između 21 i 13.15 sati nepoznati je počinitelj provalio u stan te otuđio novac i tehničke uređaje, oštetivši 24-godišnjaka za nekoliko desetaka tisuća kuna.

Od 21. do 27. rujna između 10 i 6.30 sati u Novom Zagrebu, Prilaz Vladislava Brajkovića, nepoznati je počinitelj provalio u stan i otuđio nakit, oštetivši 86-godišnjakinju za više tisuća kuna.

 

Između 10 i 11 sati u Novom Zagrebu, Balokovićeva, nepoznati je počinitelj provalio u stan te otuđio novac i nakit, oštetivši 29-godišnjaka i 66-godišnjakinju za nekoliko desetaka tisuća kuna.

Između 15.30 i 6.55 sati u Novom Zagrebu, Vladimira Varićaka, nepoznati je počinitelj otuđio osobni automobil marke Škoda Octavia zagrebačkih registracijskih oznaka, oštetivši 49-godišnjaka za oko 50.000 kuna.


Komentari