LOPOVI U POHODU I OVOG VIKENDA: Ako vam netko pokuca na vrata i ponudi ovo, ne nasjedajte jer biste mogli ostati praznih džepova!

Photo: Igor Soban/PIXSELL, Ilustracija

Policija je i ovog vikenda imala pune ruke posla. U protekla 24 sata evidentirana su čak 23 kaznena djela, a u najvećem djelu radilo se o krađama.

Ako vam se nudi usluga masaže, ne nasjedajte

83-godišnjskinja koja živi u Ulici Milivoja Matošeca na području Susedgrada, ostala je bez skupocjenog nakita jer je njezinu naivnost iskoristila žena za kojom traga policija. Pokucala joj je na vrata i lažno se predstavila ponudivši uslugu masaže. Nakon što ju je pustila u stan, iskoristila je njenu nepažnju te joj otuđila nakit. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna.

Krade se i u Ivanić Gradu

Jučer, 16. svibnja oko 16 sati na području Ivanić Grada u Majdekovoj ulici, grupa mladića je provalila u trgovinu i ukrala još uvijek neutvrđenu količinu raznih proizvoda. Nekoliko sati kasnije policajci su krenuli u potragu za delikventima te su zaustavili automobil marke Passat kutinskih registarskih oznaka u kojem su se nalazile muške osobe starosti 20, 19 i 17-godina. Sumnjajući da bi se osobe mogle dovoditi u svezu s počinjenjem provale, odveli su ih u službene prostorije na kriminalističko istraživanje koje je u tijeku.

Muškarac prijetio zaposlenicama

U ranim jutarnjim satima, oko 3.40 u benzinskoj postaji u Donjem Desincu, nepoznati je počinitelj prijetio dvjema zaposlenicama te ukrao novac iz blagajne. Materijalna šteta još nije utvrđena.


Komentari