LJUBAVNI TROKUT? Žena pokupila djecu i otišla mlađem ljubavniku: Suprug se s tim nije mirio pa ga je nakon nekoliko sukoba izbo nožem

Policija, ilustracija (Foto: Goran Mehkek / CROPIX)

Pokušaju ubojstva u nedjelju ujutro u Omišu, o kojemu smo ranije pisali, prethodili su neriješeni ljubavni odnosi, kao i višemjesečni sukobi.

Kako doznaje Slobodna Dalmacija, ozlijeđen je 39-godišnjak kojeg je nožem u grudi ubo 61-godišnjak i to nakon svađe koja je uslijedila kada je mlađi muškarac došao na njegovu adresu stanovanja.

Uzrok svemu su ljubavni donosi jer je 46-godišnja supruga 61-godišnjaka odselila s njihovo dvoje malodobne djece prije nekoliko mjeseci. Otišli su živjeti s 39-godišnjim muškarcem u Solin, što 61-godišnjak nije mogao prihvatiti.

I prije današnjeg incidenta imali su brojne sukobe i rasprave koji su prijavljeni policiji i državnom odvjetništvu. Stariji muškarac je prijavljivao da su mu djeca oteta, te da ih 39-godišnjak zlostavlja i ne dozvoljava im da se vrate kući.

Prema pisanju Slobodne Dalmacije, i 46-godišnjakinja je jednom prijavila otmicu nakon što ju je novi partner, koji je navodno ljubomoran, zatvorio u stan. No, ipak se nije vratila 61-godišnjem suprugu s kojim je i dalje u formalnom braku, a u međuvremenu je ostala trudna s novim partnerom.

Susjedi 61-godišnjaka opisuju kao mirnu i nenasilnu osobu.39-godišnjak ima lakše tjelesne ozlijede, dok je 61-godišnjak u policiji gdje se provodi kriminalističko istraživanje.

 

 

 


Komentari