LJUBAVNI TROKUT: Ljubavnica dvije i pol godine čekala da muškarac ostavi ženu i djecu pa ga napustila, on poludio i prijetio smrću

Ilustrativna fotografija (Foto: Damir Krajac / CROPIX)

Muškarac (40) iz Zaboka prijetio je smrću svojoj ljubavnici (32) nakon što je prekinula vezu jer je shvatila da on nikad neće napustiti svoju suprugu i djecu. Sve se odvijalo u srpnju, a muškarac nije želio prihvatiti njenu odluku te ju je dvaput zvao mobitelom ne želeći se s time pomiriti.

“Bum te riješil, hbil te bum… Dobro si promisli ke delaš, da te ne bi pojel mrak. Znaš da nije dobro kad poludim”, rekao joj je, kako tvrdi državno odvjetništvo u optužnici, prenosi Danica.

Muškarac je pak tijekom istrage sve opovrgnuo. Priznao je da su se znali posvađati, ali kaže kako nikad nije prijetio i koristio takve riječi. No, tužitelji su povjerovali ljubavnici cijeneći njezinu prijavu i iskaz uvjerljivim i životnim.

Ljubavnica je otkrila kako je s muškarcem u ljubavnoj vezi dvije i pol godine te joj je stalno obećavao da će se rastati od žene i živjeti s njom.

“Stalno mi je govorio da je u procesu rastave braka i da sa ženom više nema nikakav odnos. Ja sam mu davala novce da si kupi auto, a drugi put sam mu dala novac koji je on dao ženi za njezin OPG”, ispričala je ponižena ljubavnica.

Kaže kako joj je pukao film nakon što je sredinom srpnja ove godine oko 21 sat bila u njegovoj obiteljskoj kući na zabočkom području.

“Primio me za ruke i lupio mi šamar. Nakon toga sam rekla da je dosta i prekinula vezu. Ali, idućih dana me počeo nazivati i prijetiti”, požalila se ljubavnica.

Danas više nisu u vezi. Muškarac je ostao sa suprugom i djecom, ali ga čeka suđenje za kaznena djela prijetnje. Zagorski tužitelji traže za njega uvjetnu zatvorsku kaznu.


Komentari