JE LI OVO NAJNEOBIČNIJA PROMETNA NESREĆA? Pogledajte što se dogodilo vozaču koji nije digao ručnu (VIDEO)

Screenshot

Vozač je samo stajao sa strane i držao se rukama za glavu.

U Svetom Ivanu Zelini u četvrtak 12. svibnja oko 10 i 20, dogodila se neouobičajena nesreća u kojoj je nesretno nastradao, na sreću, samo automobil marke Opel Corsa. Nesreća je to koju se vjerojatno može vidjeti samo na filmu i to onom koji žanrovski pripada komediji. Premda vozaču situacija nije bila nimalo komična jer mu limeni ljubimac nije prošao baš najbolje.

Naime, muškarac je parkirao automobil na nogostupu ispred prodavaonice u Ulici Vladimira Nazora, no, zaboravio je očigledno osnove koje se uče još u autoškoli, a kažu kada izlazite iz vozila, osigurajte ga, ili drugim riječima povucite ručnu! Muškarac to nažalost nije napravio, a to mu se obilo o glavu već nakon nekoliko trenutaka. Auto je sam krenuo unazad prešao preko obje trake i odvezao se na padinu kraj obližnje kuće. Muškarac je izletio iz dućana i potrčao za auto, ali prekasno je reagirao i nije mogao zaustaviti vozilo, a prava je sreća što nitko nije nastradao jer je to izuzetno prometna ulica.

Vozač je samo mogao stajati i držati se za glavu kada je vidio gdje mu je završila Corsa koju je kasnije izvukla vučna služba. Na autu su najviše nastradali zadnji kraj i vrata, prenosi Net.hr.


Komentari