‘KU**O, KU**ET*NO, GLUPAČO’ Supružnici iz Zagreba ekspresno osuđeni zbog naleta ludila, nisu htjeli platiti račune

Foto: Filip Kos/PIXSELL, Ilustracija

Supružnici Iva (33) i Nikola (36) završit će iza rešetaka jer su fizički napali Ivinu majku koja im je napomenula da bi bilo vrijeme da plate račune za struju.

Naime, agresivni duo nakon napada odmah je uhićen, a u pritvoru su proveli dva dana. Prema presudi, doznaje Danica, osuđeni su na 45 dana zatvora uvjetno i moraju platiti po 200 kuna sudskih troškova.

Incident se odigrao u srpnju u zajedničkoj obiteljskoj kući na zagrebačkom području, i to ispred dvoje maloljetne djece.

“Iva je vrijeđala svoju majku riječima: Kurvo, kurvetino, glupačo! Potom je Nikola svoju punicu rukom udario u predjelu gornjeg dijela ruke, cijelo ju vrijeme odgurujući rukama prema stepeništu. Dakle, Iva je počinila psihičko nasilje prema svojoj majci, a Nikola je počinio tjelesno nasilje prema svojoj punici, u nazočnosti maloljetne djece”, navodi se u presudi.

Inače, Iva i Nikola već devet godina žive u kući Ivinih roditelja, a otac i punac je na sudu ispričao kako se par poprilično arogantno ponaša.

Majka je, uz to, napomenula kako daljnji suživot s njima u istoj kući nije moguć. S time su se složili i Iva i Nikola koji su rekli kako će se odmah iseliti. Priznali su sve što im se stavljalo na teret te su rekli da im je jako žao i da se srame svojih postupaka, doznaje Danica.

 

Komentari