KRVAVI SUKOB U ZAGREBU Nekoliko mladića napalo 18-godišnjeg Slovenca, jedan mu zadao rezne i ubodne rane nožem

Ilustracija/Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Iz Policijske uprave zagrebačke javljaju da su policijski službenici VIII policije postaje Trnje dovršili kriminalističko istraživanje nad maloljetnikom radi osnova sumnje da je počinio kazneno djelo pokušaj ubojstva i pokušaj nanošenja teške tjelesne ozljede.

U noći s 20. na 21. prosinca na križanju Vukovarske i Miramarske policajci su zatekli dvojicu mladića kojima je Hitna pružala pomoć, a riječ je o 23-godišnjaku iz Hrvatske i 18-godišnjaku iz Slovenije. Obojica su lakše ozlijeđena, točnije stariji je zadobio reznu ranu u dijelu noge, a Slovenac ubodnu ranu u tijelo te rezne rane po licu i udovima.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da se slovenski državljanin nalazio u ulici Ivana Lučića kad mu je prišlo nekoliko mladića s kojima su bili 23-godišnjak i osumnjičeni maloljetnik za ovo djelo.

Nakon verbalnog sukoba grupe mladića sa slovenskim državljaninom, osumnjičeni maloljetnik ga je napao, a 23-godišnjak iz njegova društva osumnjičenika postavio se između njih. U tom trenutku, naguravanja i fizičkog sukoba, osumnjičeni maloljetnik posjekao je nožem 23-godišnjaka, a potom napao i slovenskog državljanina kojem je, osim reznih zadao i ubodnu ranu. Nakon toga osumnjičeni maloljetnik otišao je s mjesta sukoba.

Policijski službenici sljedećeg dana, 21. prosinca su pronašli osumnjičenog maloljetnika te ga priveli u službene prostorije na kriminalističko istraživanje. Po dovršenom kriminalističkom istraživanju maloljetnik je u zakonskom roku predan pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu.


Komentari