KRVAV OBRAČUN U ŠKOLI: Tijekom tučnjave srednjoškolac kolegu izbo nožem! (VIDEO)

policija
Foto: MUP/ilustracija

Dva učenika 3. razreda Industrijsko-obrtničke škole u Slavonskom Brodu u četvrtak su se oko 11.25 sati potukla na školskom hodniku. 

U tučnjavi koja se navodno nastavila izvan zgrade škole jedan je od njih nožem izbo kolegu u predjelu rebara, javlja 24sata. Srećom, ozljede nisu opasne po život, niti su okvalificirane kao teže, ali učenik je zbog mjera predostrožnosti zadržan u bolnici.

“Dobili smo dojavu u četvrtak došlo do tučnjave između dvojice maloljetnika. Policajci su izašli na tren i obavili su očevid. Slijedi izvješće Državnom odvjetništvu za mladež i Centru za socijalnu skrb”, rekla je Kata Nujić, glasnogovornica PU Brodsko-posavske ne iznoseći detalje sukoba mladića jer je riječ o maloljetnicima.

Učenici su na hodniku razmijenili udarce šakama i nogama, jedan je od njih završio i na podu, no ubrzo je ustao. Nitko od kolega ih nije razdvojio, već su tučnjavu snimali mobitelima zbog čega se snimka potom i proširila društvenim mrežama.

Kako doznaje SBplus, učenici su se prvo potukli na hodniku škole navodno zbog djevojke, dok je, prema riječima njihovih kolega, do ubadanja došlo izvan zgrade škole. Prema spoznajama učenika, njihov mlađi kolega ubo je starijeg.

https://youtu.be/G6hSe3DfIdY

 


Komentari