KRŠ I LOM NA ZAGREBAČKIM ULICAMA: Zbog bizarne prometne nesreće, za sav promet zatvoren izlaz iz naselja Lanište

FOTO: ZET

U Ulici Vice Vukova u Zagrebu došlo je do nesvakidašnje nesreće. Naime, kako prenosi Dnevnik.hr, teretno je vozilo zapelo za semafor, zbog čega je zagrebačka policija za sav promet zatvorila izlaz iz naselja Lanište, u smjeru od Arene Zagreb prema remetinečkom rotoru.

Iz policije su kazali kako je očevid u tijeku, a očekuje se da će taj dio ceste uskoro biti otvoren za promet. U nesreći nema ozlijeđenih, no nastala je samo materijalna šteta.

Iz ZET-a su na svojim stranicama objavili da autobusne linije, koje inače prometuju tim dijelom trase prema Savskom mostu, voze obilaznim pravcem.

“Izlaz iz naselja Lanište je za sav promet, zbog srušenog semafora, od strane Policije zatvoren. Autobusne linije koje prema Savskom mostu uobičajeno prometuju tim dijelom trase, voze obilaznim pravcem. Autobusi se na okretištu u Laništu zaokreću i nastavljaju Ulicom Vice Vukova do okretišta u Jaruščici, zatim kreću Jadranskom avenijom prema rotoru i na svoju uobičajenu trasu”, stoji na stranicama Holding centra.


Komentari

loading...
-->