KRENULO NA VRBANIMA, ZAVRŠILO NA TREŠNJEVCI: Zagrebački policajci uhitili dva mladića nakon što su kod njih našli drogu i drobilice

Foto: Davor Visnjic/PIXSELL, Ilustracija

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjakom i 21-godišnjakom zbog sumnje da su počinili kazneno djelo „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“.

Priča počinje u subotu na zagrebačkom kvartu Vrbani. Tog je 27. veljače 2021. godine oko 21 sat u Domašinečkoj ulici zagrebačka policajca legitimirala 19-godišnjaka koji je bio suvozač u Chevroletu zagrebačkih registarskih oznaka.

U autu su pronašli plastičnu vrećicu u kojoj se nalazila digitalna vaga, jedna vrećica u kojoj je bilo oko 5,2 grama marihuane, još jedna vrećica u kojoj je blo oko 14 grama marihuane i jedna drobilica s oko 1,2 grama marihuane.

Osim toga, policajcima je mladi Zagrepčanin predao i novac za koji se sumnja da je zaradio preprodajom droge. Osumnjičeni je mladić uhićen i doveden u prostorije policije na kriminalističko istraživanje. No, zagrebačka policija nije tu stala. Odlučili su kopati dalje.

Otkrili su kako je mladić kojeg su priveli drogu kupovao od 21-godišnjaka s Trešnjevke, koji je, posumnjali su, kupovao velike količine marihuane, prepakiravao i prodavao dalje, između ostalog i uhićenom 19-godišnjaku.

Kako bi svoju sumnju potvrdili, policajci su pretražili 21-godišnjakov stan na Trešnjevci gdje su pronašli vrećicu s oko 10 grama marihuane i dvije drobilice s tragovima. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenih su podnesene kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu.


Komentari