Krao odjeću po trgovinama, zaštitari ga svladali do dolaska policije

FOTO. Ivan Klindić / Ilustracija

U ponedjeljak 11. lipnja oko 13 sati, na Slavonskoj aveniji, u trgovačkom centruzaštitari su zatekli 41-godišnjaka u krađi odjevnih predmeta te ga zadržali do dolaska policije. Osumnjičeni je doveden u službene prostorije te je nakon kriminalističkog istraživanja podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

Na području Uprave u protekla 24 sata evidentirano je 34 kaznenih djela: razbojništvo, dvije drske krađe, 10 teških krađa provaljivanjem, 17 krađa i tri ostala kaznena djela. Jedan je počinitelj uhvaćen na djelu.

Drske krađe

Jučer u 13.30 sati, u Ulici Vice Vukova, na parkiralištu trgovačkog centra, nepoznati je počinitelj prišao 67-godišnjakinji i otuđio joj novčanik, oštetivši ju za nekoliko tisuća kuna.

Isti dan oko 19.30 sati, u Gajevoj, nepoznati je počinitelj prišao 80-godišnjakinji i iz ruke joj istrgnuo torbicu, oštetivši ju za nekoliko tisuća kuna.

Provale u stanove

U ponedjeljak između 8.30 i 15 sati, u Pernatskoj, nepoznati je počinitelj provalio u stan i otuđio nakit, oštetivši 46-godišnjaka za više tisuća kuna.

Isti dan između 11 i 22.30 sati, u  Baranovićevoj, nepoznati je počinitelj provalio u stan u vlasništvu 36-godišnjaka i otuđio nekoliko desetaka tisuća kuna.


Komentari