KRALO SE OD STENJEVCA DO TRNSKOG! Umirovljenik ostao bez auta, baka bez stotina tisuća kuna, a 29-godišnjaka su ulovili dok je krao hranu

Photo: Igor Soban/PIXSELL, Ilustracija

U srijedu su zagrebački policajci, još jednom, imali pune ruke posla. “Griješilo” se od istoka do zapada grada i, dok su neki barem za sada uspjeli pobjeći, drugi su nesretnici – uhvaćeni na djelu.

Naime, javlja policija, na Vrapču je u pokušaju pljačke oko 18.15 uhvaćen 29-godišnjak. Iz dućana je planirao ukrasti – hranu, ali zaštitar ga je uhvatio i pozvao policiju.

Tek nešto dalje, u Stenjevcu, točnije u Ulici Stjepana Ladiše, nepoznata je žena – obmanula umirovljenicu.

Naime, 72-godišnjakinji se lažno predstavila i rekla kako treba zamijeniti novac, nakon čega joj je ona novac i dala. Prevarantica je nakon toga nestala, a dotičnu je oštetila za čak nekoliko stotina tisuća kuna.

Loše je prošao i 85-godišnji umirovljenik iz Novog Zagreba. U noći s utorka na srijedu, u Ulici Trnsko, ukradena mu je Ford Fiesta, a šteta iznosi 16 tisuća kuna.

Kralo se i na drugom kraju grada. U srijedu je tako u ulici Jordanovac još uvijek nepoznati počinitelj provalio u stan u vlasništvu 42-godišnjakinje i 45-godišnjaka.

Ukrao je novac i nakit, a šteta iznosi nekoliko tisuća kuna.


Komentari