Kradljivci vrebaju Zagrebom! Ovo su kvartovi u kojima ‘operiraju’

FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL

U posljednja dva dana građane Zagreba na tri lokacije napali su i opljačkali nepoznati počinitelji. Muškarcu je provaljeno u stan, starijoj gospođi su dvije žene na prevaru ušle u stan i opljačkale je, a više tisuća kuna otuđio je nepoznati počinitelj u jednoj trgovini prijeteći vatrenim oružjem.

“U ponedjeljak, 11. veljače oko 11 sati (prijavljeno 12. veljače) na Črnomercu u Ulici Pabla Nerude, nakon što je 71-godišnjakinja u stan pustila dvije nepoznate ženske osobe koje su joj ponudile prezentaciju uređaja za masažu. Tijekom masaže jedna od njih iskoristila je taj trenutak, odnosno nepažnju oštećene, pri čemu joj je otuđila novac i nakit. Materijalna šteta počinjena ovim kaznenim djelom iznosi više tisuća kuna.”

“U utorak, 12. veljače između 14 i 16.15 sati u Maksimiru u Vrhovčevom vijencu, nepoznati je počinitelj provalio u stan i otuđio novac i nakit oštetivši 52-godišnjakinju za nekoliko desetaka tisuća kuna.”

“U utorak, 12. veljače oko 20.40 sati na Peščenici u Dugoselskoj ulici, nepoznati je maskirani počinitelj uz prijetnju vatrenim oružjem počinio razbojništvo u trgovini nad 30-godišnjim zaposlenikom i otuđio novac, pričinivši štetu od više tisuća kuna”, stoji u obavijestima na stranicama policije.

Dodajmo kako je i u utorak u kafiću u Miramarskoj ulici muškarac ukrao novčanik, o čemu smo opširnije pisali jutros.


Komentari