KRAĐE NE JENJAVAJU: Samo jučer u Zagrebu otuđeno više desetaka tisuća kuna!

Pixabay

Jučer, 19. veljače oko 14.30 sati u Centru u Praškoj ulici, nepoznati počinitelj je u trgovini otuđio nekoliko prehrambenih proizvoda, što je uočila 47-godišnja zaposlenica koja je zatražila da vrati proizvode koje je uzeo i sakrio u jaknu. Nepoznati počinitelj proizvode je vratio, izašao iz trgovine, odmah potom ponovo ušao u prostor kada je trgovkinja potom pozvala policiju. U tom trenutku, on je izašao iz trgovine s namjerom  da se udalji s mjesta počinjenja, a s obzirom da su policijski službenici dobili dojavu o događaju, nedaleko od trgovine, na ulici, zaustavili su ga te utvrdili da se radi o 34-godišnjaku kojeg su priveli u službene prostorije radi kriminalističkog istraživanja, a samo par sati kasnije, oko 18.30 sati u Novom Zagrebu u  Trumbićevoj ulici, dvojica nepoznatih maskiranih počinitelja su uz prijetnju vatrenim oružjem počinila  razbojništvo u trgovini  nad objema zaposlenicama koje su se u tom trenutku nalazile u tom prostoru. Tom prilikom otuđili su novac u iznosu od nekoliko tisuća kuna.

U vremenskom razdoblju od  8.15 do 19 sati u Pisarovini u Ulici Bratina, nepoznati je počinitelj povalio u kuću te otuđio novac i nakit oštetivši  49-godišnjaka i 46-godišnjakinju za nekoliko desetaka tisuća kuna.

U Susedgradu, malo iza 19 sati, nepoznati je maskirani počinitelj uz prijetnju oštrim predmetom počinio razbojništvo u trgovini nad dvjema zaposlenicama. Tom prilikom je otuđio novac. Saznajemo da nanesena materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna.

Val kriminala nastavio se i na današnji dan pa je tako oko 1.30 sati na području Susedgrada u Ulici Stenjevec, nepoznati  počinitelj uz prijetnju nožem počinio razbojništvo nad  22-godišnjim zaposlenikom automat kluba te otuđio novac.

 

 

 

 

 


Komentari