KRAĐE DILJEM GRADA! Od Novog Zagreba, preko Vlaške pa sve do Podsuseda, policija ima pune ruke posla

Photo: Emica Elvedji/PIXSELL, Ilustracija

U petak, 9. travnja, policija je dobila prijavu kako se u centru grada dva dana ranije dogodilo razbojništvo. Te se srijede, 7. travnja oko 18.40 sati dogodila jako neobična, no za djelatnicu jedne parfumerije i iznimno neugodna situacija.

Zagrebačka je policija izvijestila kako su u trgovinu u Vlaškoj upale tri, za sada policiji nepoznate žene, te pokrale parfeme. U parfumeriji je u to vrijeme bila 45-godišnja prodavačica, koja ih nije mogla zaustaviti, pa šteta, kada se sve zbroji, iznosi više tisuća kuna.

Ništa mirnije ovog tjedna nije bilo ni u Novom Zagrebu. Između 8. i 9. travnja u Balokovićevoj ulici, nepoznati je kradljivac s parkirališta ukrao Hyundai varaždinskih registarskih oznaka.

Nedugo nakon toga, u Tišinskoj ulici je sletio s ceste i udario u ogradu. Nakon što je na mjesto događaja dojurila policija i obavila očevid, Hyundai je vraćen 62-godišnjem vlasniku, a kriminalističko istraživanje još je uvijek u tijeku.

U petak, 9. travnja oko 13 sati u Podsusedu u Primišljanskoj ulici, nepoznata ženska osoba došla je do stana 81-godišnjakinje i predstavila joj se kao medicinska sestra. Nesretna ju je starica pustila u stan, a kradljivica je iskoristila priliku pa pokrala sve što joj se našlo pod rukom. Između ostalog, našao se tu i nakit, a vrijednost pokradenog procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

U noći sa petka na subotu, 10. travnja, u ranim jutarnjim satima, negdje oko 4.45 sati u Pokupskom u Ulici Pavla Štosa, nepoznati je počinitelj pokušao pobrati novce iz bankomata, što mu nije uspjelo.

Nakon što je provalio kroz susjedni objekt, došao je do bankomata i pokušao ga obiti raznim alatima, ali mu ideja u realnosti nije bila toliko dobra koliko u teoriji, pa nakon što nije uspio doći do novca, pobjegao je glavom bez obzira prije nego što na lice mjesta dođe policija. Slijedi očevid, javljaju iz zagrebačke policije.


Komentari