Konačno uhvaćen manijak iz Zaprešića koji je napao maloljetnicu i studenticu

Flickr

Osam mjeseci je operirao po Zaprešiću.

Policijski službenici Policijske postaje Zaprešić dovršili su kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjakom zbog osnova sumnje da je na području Zaprešića od lipnja 2016. do 18. veljače 2017. počinio 19 kaznenih djela bludnih radnji.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su osumnjičenog predali pritvorskom nadzorniku, a posebno izvješće su dostavili nadležnom državnom odvjetništvu.

Isti onaj koji je napao studenticu i maloljetnu djevojku?

Podsjećamo, sredinom listopada kod Doma zdravlja oko 7.20 ujutro napadnuta je 17-godišnjakinja. Manijak joj je prišao straga, pokušavao skinuti šal i ljubiti je po vratu, naposljetku joj je stavio maramu preko usta kako nebi dozivala pomoć.

>>> MANIJAK IZ ZAPREŠIĆA: Pokušao oteti maloljetnicu, nitko od prolaznika nije htio pomoći

Drugi slučaj dogodio se 1. prosinca 2016. godine oko 20.30 u Brdovcu kod muzeja. Tada je napadnuta studentica i sumnjalo se da se radi o istom manijaku.

>>> MANIJAK HARA ZAPREŠIĆEM: U kasnim večernjim satima napadnuta studentica

Kontaktirali smo PUZ kako bismo saznali radi li se o istom napadaču, i dobili smo potvrdan odgovor. Osumnjičeni za 19 kaznenih djela bludnih radnji isti je onaj koji je napao dvije djevojke iz prijašnjih tekstova.


Komentari