Kod Samobora u slijetanju s ceste poginulo dvoje 24-godišnjaka, još jedan stradali u Zaprešiću

FOTO: Ivan Klindić

Nažalost, doček Nove godine i vožnja u ranim jutarnjim satima kumovala je nesrećama sa smrtnim ishodom.

U prometnim nesrećama na zagrebačkom području – u Lugu Samoborskom i Zaprešiću, koje su se dogodile u ponedjeljak ujutro u ranim satima poginule su tri osobe, izvijestila je Policijska uprava zagrebačka (PUZ).

U slijetanju osobnoga vozila s kolnika u Lugu Samoborskom smrtno su stradale dvije osobe, navela je policija dodavši kako je očevid još u tijeku.

“Danas, 1. siječnja oko 3.30 sati, nepoznati vozač upravljao je osobnim automobilom marke Renault Clio zagrebačkih registracijskih oznaka kroz mjesto Lug Samoborski Ulicom Josipa Jelačića u smjeru sjeverozapada. Dolaskom do raskrižja s Ulicom Ivana Cankara i Ulicom Bistrec nije prilagodio brzinu kretanja vozila te je izlaskom iz lijevog zavoja izgubio nadzor nad vozilom, sletio van kolnika, gdje je prednjim dijelom naletio na stablo, a potom na metalnu ogradu. Na mjestu događaja od zadobivenih ozljeda preminuli su 24-godišnjak i 24-godišnjakinja, a tijela su prevezena u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku”, piše u priopćenju policije.

U prometnoj nesreći u kojoj su sudjelovala dva automobila, u ulici Pavla Lončara u Zaprešiću u 7,15 sati smrtno je stradala jedna muška osoba, izvijestio je PUZ.


Komentari