KLJUČAN DETALJ! Policija i dalje traga za Marijanom: Ponovno se pregledava područje oko Mosta mladosti

Marijana Seifert (Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX)

Bivša sudionica Big Brothera, Marijana Seifert nestala je 27. travnja ove godine iz svog doma na Savici u Zagrebu. Njezin je nestanak prijavio suprug Karlo, a do sada nemaju nikakvih novih saznanja.

No, kako su nam potvrdili iz PU zagrebačke, policija traga za osobom dok god se ona ne pronađe.

Pa, iako je područje oko Mosta mladosti već pretraženo, a u potrazi su sudjelovali i pripadnici HGSS-a, policija to područje ponovno pretražuje. Razlog je nizak vodostaj Save.

Podsjetimo, sestra 38-godišnje Marijane izjavila je nedavno da misli kako više nije živa.

“Samo želimo konačno doznati pravu istinu i da se možemo od nje dostojno oprostiti. Naša potraga za istinom traje svakodnevno, a što više otkrivamo više smo u šoku. Jednostavno puno je toga čudno oko te večeri kad je nestala. Njen suprug Karlo nekoliko je puta promijenio iskaz na policiji. Ne želim ovime kazati da joj je nešto napravio, ali neka samo kaže što se događalo u stanu, jer sam uvjerena da je došlo do svađe među njima. Meni je sve to jako čudno i dok ne saznam istinu s njime ne mogu imati kontakt, teško mi je jer znam da neću moći viđati nećaka, ali ostajem pri svome”, izjavila je Marijanina sestra Maja Kovačević za Slobodnu Dalmaciju.

Komentari