Klemmov zaštitar i poznati boksač uhićen zbog pljačke Fine

Flickr

Zaštitar Klemm securityja sportskoj javnosti znan kao bivši boksač Damir Dolar uhićen je zbog sumnje da je koncem siječnja ove godine naoružan s dva pištolja opljačkao Fininu poslovnicu u Ulici Grada Gospića.

Prilikom pljačke otuđeno je 70.000 kuna.

Dolar je uhićen nakon što su policajci Službe općeg kriminaliteta zagrebačke policije kod njega pronašli pištolj koji je otuđen zaštitaru Sokol Marića, a koji je čuvao Fininu poslovnicu. Osoba koja ga je motorom dovezla do poslovnice, a s kojom je nakon toga i pobjegao još nije pronađena baš kao što se još uvijek traga i za ukradenim novcem. Dolar je navodno policiji priznao što je učinio, ali novac nije potrošio već je bio primoran vratiti dugove. Zadužio se stoga što je morao financirati roditelje, a radi čega su mu ovršeni računi.

Kako su policijski službenici uspjeli evidentirati ovoga boksača nije poznato, ali u petak je uhićen te mu je u kući pronađen već spomenuti pištolj.

Sukladno protokolu, Dolaru je određen istražni zatvor jer postoji opasnost od utjecaja na svjedoke, a ne isključuje se niti opcija ponavljanja djela. Županijsko državno odvjetništvo protiv njega je otvorilo istragu zbog razbojništva.


Komentari