KERUM SUDJELOVAO U ULIČNOJ TUČNJAVI: Padali su udarci u glavu, a bilo je i cipelarenja

Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

“Samo želim istaknuti da se taj događaj zbio na mom posjedu, u mojoj kući, u kojoj živim sa djecom i suprugom, kao i na mom posjedu gdje gradim hotel u Rogoznici”, naglasio je Kerum.

Muškarac (46) iz Splita, parkirao je 13. svibnja oko 19 sati ispred Kerumovog posjeda automobil, što mu je bivši splitski gradonačelnik zamjerio. Izašao je na ulicu i počeo se svađati s muškarcem, potom je izbila tučnjava u kojoj je 46-godišnji Splićanin izvukao deblji kraj i završio na kraju u šibenskoj Općoj bolnici sa lakšim tjelesnim ozljedama.

Po Rogoznici se priča da je, s obzirom na intenzitet tučnjave u kojoj su padale šake u glavu i bilo cipelarenja, pravo čudo što je Splićanin prošao samo s lakšim ozljedama, prenosi šibenik.in.

“Događaj se zbio na mom posjedu”

Nakon višekratnih poziva, u nedjelju navečer Slobodna Dalmacija, uspjela je dobiti Željka Keruma. Bivši splitski gradonačelnik nije bio previše rječit. “Policija je napravila svoj očevid i sud će donijeti svoju odluku. Dok ovaj slučaj ne bude okončan ne želim ga i ne smijem komentirati”, kazao je Kerum, a onda ipak kratko objasnio detalje incidenta, “Samo želim istaknuti da se taj događaj zbio na mom posjedu, u mojoj kući, u kojoj živim sa djecom i suprugom, kao i na mom posjedu gdje gradim hotel u Rogoznici”, naglasio je Kerum.

Policija je tijekom vikenda ispitala Keruma te će protiv njega podnijeti optužni prijedlog radi remećenja javnog reda i mira. Prekršajne prijave bit će podignute i protiv drugih osoba.


Komentari