KĆI ZORANA I VANJE MAMIĆ ZAVRŠILA U PRITVORU: Jamčevina nevjerojatnih milijun kuna!

Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Mora se priznati kako je ova kazna pomalo drastična s obzirom da je Nini Mamić ovo prvi prekršaj.

Nina Mamić, kći Dinamova trenera Zorana Mamića i Vanje Mamić, dobila je trideset dana pritvora zbog slanja prijetećih poruka svojemu bivšem dečku i njegovoj majci. Majka njenog bivešeg dečka prijavila ju je policiji nakon čega je uslijedio postupak. U petak 17. lipnja 23-godišnja Nina završila je u pritvoru, a istražni sudac odredio joj je trideset dana pritvora i jamčevinu od čak milijun kuna. Uz sve to Nina je dobila i osmomjesečnu zabranu približavanje majci bivšeg dečka.

Nina Mamić je prije pet godina započela vezu s 26-godišnjim Matijom S, a zbog njega je svakoga vikenda dolazila u Zagreb iz Milana gdje inače studira dizajn. Ipak, krajem prošle godine počele su trzavice u njihovoj vezi, nakon čega je uslijedio buran prekid veze, ali svađe su se nastavile putem SMS poruka i e-pošte. No, Nina je počela slati neugodne poruke i mladićevoj majci koja je na kraju sve prijavila policiji.

Ninina se pokušala braniti time da je poruke pisala u afektu, ali svejedno mora se priznati kako je ova kazna pomalo drastična s obzirom da je Nini ovo prvi prekršaj.


Komentari