KARMA MU STALA NA PUT? Muškarac izmijenio registarske tablice na Audiju, pa izletio s ceste. Idući potez je maestralan

Foto: Davor Visnjic/PIXSELL, Ilustracija

Policijski su službenici proveli kriminalističko istraživanje nad muškarcem koji je na svom osobnom automobili marke Audi A6, napravio preinake registarskih tablica. Naime, 55-godišnjak je, s izmijenjenim registarskim oznakama, vozio automobil sve do ponedjeljka, 7. lipnja, kada je u večernjim satima sudjelovao u prometnoj nesreći u Lonjici, selu zapadno od Vrbovca.

Iz policije javljaju da je osumnjičeni zbog neprilagođene brzine u zavoju izletio s kolnika u jarak te se nastavio nekontrolirano kretati sve dok nije udario u prometni znak, pa u betonski most i žičanu ogradu. Navodi se da je muškarac ostavio vozilo i napustio mjesto nesreće.

No, ovdje priča ne staje. Nakon što su policajci došli na mjesto događaja, utvrdili su da je 55-godišnjak upravljao neregistriranim vozilom za vrijeme dok mu je bila oduzeta vozačka, pa ga se sada neće samo teretiti za izazivanje i napuštanje mjesta nesreće, već za više prometnih prekršaja i kazneno djelo.

“Protiv osumnjičenog će biti podnesen optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu, dok će nadležnom državnom odvjetništvu protiv njega biti podnesena kaznena prijava”, zaključuju iz Policijske uprave zagrebačke.


Komentari