KAPAJU NOVI DETALJI UBOJSTVA U ‘ŠESTICI’: Neslužbeno se doznalo čime se žrtva bavila i kako je ubijena

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Zagrepčani su u subotu ostali frapirani viješću kako je u ‘šestici’ ubijen muškarac, a prizor njegova nepomićna beživotna tijela još uvijek progoni putnike koji su se ujutro vozili ovom tramvajskom linijom.

Dan kasnije, Dnevnik Nove TV neslužbeno doznaje da je žrtva zbog sitnih kriminalnih radnji poznata policiji i da se u posljednje vrijeme odavao skitnji. Također se doznaje i da je ubijen nožem.

Kriminalist Željko Cvrtila otkrio je kako će se istražiti posljednji sati života ubijenog muškarca.

“Tragat će se za motivom da se vidi tko bi mogao imati motiv za ubojstvo te osobe ili se radi o nekakvom slučajnom događaju, razračunu, je li bilo nekakvih tuča, svađa negdje u blizini koje su zabilježeni”, rekao je za Dnevnik.

Nažalost, ZET je potvrdio kako videonadzor ne postoji u ‘šestici’ u kojoj se odvio zločin.

Podsjećamo, grozan prizor uočila je putnica u tramvaju koji je vozio na relaciji Sopot-Most Mladosti. Uskoro su isto uočili i ostali putnici koji su potom obavijestili vozača da u vozilu leži muškarac u besvjesnom stanju.Vozač je zaustavio vožnju te su putnici pokušali pomoći muškarcu kada su uočili da je ozlijeđen zbog čega je zatražen dolazak hitne medicinske pomoći i policije.

Hitna medicinska pomoć je po dolasku konstatirala smrt muškarca, dok je s obzirom na sumnju u kazneno djelo zamjenica županijskog državnog odvjetnika uz stručnu pomoć ekipe za očevid obavila očevid kojim je utvrđeno da je nepoznati počinitelj oštrim predmetom usmrtio 52-godišnjaka.


Komentari