Kaos u uskom centru grada: Zbog fizičkog obračuna taksist završio u bolnici!

Foto: PUZ

U uskom centru grada jutros je izbila tučnjava dva muškarca. Incident se dogodio nešto iza 8 sati, piše portal 24sata koji je informacije dobio od čitateljice koja im je ustupila i video.

Za vrijeme sukoba muškarac je taksistu oduzeo mobitel. On ga je htio nazad, ali ovaj ga je počeo udarati. Taksist je završio u bolnici s lakšim tjelesnim ozljedama.

Spomenuti portal kontaktirao je pretučenog taksista koji im je objasnio kako je skob započeo čak nekoliko ulica dalje.

On je skretao iz Vodnikove u Runjaninovu ulicu, a parkirani autombili su mu blokirali pogled zbog čega nije vidio prolaze li pješaci. Iz tog razloga, usporio je vožnju kada mu je netko udario prtljažnik. Zaustavio se i pitao muškarca o čemu se radi, ali s druge strane su ga dočekale smo izvikane psovke.

”Otišao sam prema Masarykovoj ulici kako bi stao na jednom od taksi stajališta u blizini. Tamo sam sreo istog muškarca koji me pokušao fotografirati. Izašao sam iz automobila i pitao ga zašto ga snima, pa sam izvadio svoj mobitel i fotografirao njega. Tu je počeo sukob. Muškarac me je napao, uzeo mi mobitel i razbio me”, priča svoju stranu priče napadnuti taksist.

Incident je trajao samo nekoliko minuta.

 


Komentari