KAOS U SAVSKOJ! Četvorica prebila 36-godišnjaka, prevezen je na Rebro. Na Ferenščici pretučen zaštitar i prebačen u Vinogradsku

Foto: Marijan Susenj/PIXSELL, Ilustracija

Građani koji su se jučer u popodnevnim satima našli na Savskoj cesti imali su prilike vidjeti scenu od koje se ledi krv u žilama.

Sve je započelo vikom i naguravanjem na cesti, da bi prolaznici ubrzo primijetili četvero muškaraca koji napadaju jednog 36-godišnjaka. Nesretni se muškarac pokušao braniti, no bezuspješno, pa su četvorica nasilnika nasrnuli na njega i pretukli ga ostavivši ga teško ozlijeđenog na pločniku.

Građani koji su se za to vrijeme tamo našli, ubrzo su pozvali Hitnu te je muškarac potom prevezen na Rebro gdje mu je pružena liječnička pomoć.

No, iz Policijske uprave zagrebačka javljaju za još jedan sličan događaj, ali ovoga puta na Ferenščici u Ivekovićevoj ulici. Jedan je muškarac, iz zasad nepoznatog razloga, vrijeđao zaštitara ispred jedne tvrtke, no sukob nije stao na riječima, pa ga je ovaj ubrzo krenuo i udarati, nakon čega je zaštitar ostao teško ozlijeđen te je prevezen u Vinogradsku.

“Osoba koja se dovodi u vezu s počinjenjem kaznenog djela dovedena u službene prostorije te je kriminalističko istraživanje u tijeku”, kažu iz policije.

Komentari