KAOS U POLICIJSKOJ POSTAJI: Osumnjičenik zatražio liječničku pomoć pa fizički ozlijedio dva policajca!

Foto: PUZ / Ilustracija

Pravi kaos doživjeli su policajci u postaji Novog Marofa, kada je 38-godišnjak odbio mirno prihvatiti svoje uhićenje.

Kako javlja PU varaždinska, 38-godišnjak je priveden u tamošnju postaju u četvrtak zbog sumnje na određena kaznena djela.

Oko 15:50 sati zatražio je medicinsku pomoć, na što su policajci pozvali ekipu hitne medicine. Međutim, kada su ga krenuli s liječničkim pregledom, 38-godišnjak je počeo negodovati i tražii da ga se pusti iz prostorija za zadržavanje.

Policajci su mu naredili da se smiri, na što je nasrnuo na jednog od njih i udario ga šakom u glavu. Nastavio se naguravati prema izlazu iz sobe, udarivši još jednog policajca u predjelu oka.

Tada su priskočili njihove kolege te su mu stavili sredstva za vezanje ruku i nogu, dok im je 38-godišnjak prijetio ubojstvom.

Naposljetku, liječnički pregled je pokazao kako 38-godišnjak nije zadobio ozljede tijekom policijskog svladavanja, a  dva napadnuta policajca su prošla s lakšim ozljedama.

Policija nije obznanila kaznena djela za koja je 38-godišnjak prvotno bio osumnjičen i priveden, ali incident u policijskoj postaji završio je njegovim smještajem u pritvor te će se morati suočiti sa sumnjama na višestruka kaznena djela prijetnje i prisile prema policajcima.

Komentari