Kaos s otpadom na Ravnicama! Vozač se zabio se u prostor za odlaganje smeća i potpuno ga uništio

Foto: Čitatelj

Mještani Maksimirskog naselja II. u kvartu Ravnice već dva dana nemaju gdje baciti smeće zbog čega je nastao pravi kaos po pitanju otpada. Prostor za odlaganje smeća je potpuno uništen, a kako se nalazimo u vrijeme blagdana, nema tko intervenirati.

“Ovo već dva dana tako stoji neočišćeno. Kao što vidite smeće je razbacano posvuda, samo ne u kantu. Ova plastična kanta je skroz pukla. Nemam gdje baciti smeće, katastrofa”, kazao nam je stanar Ravnica, te dodaje da je do ove situacije došlo zbog prometne nesreće.

O navedenom događaju upitali smo policiju.

“U petak 2. travnja oko 12 sati zaprimili dojavu o prometnoj nesreći na raskrižju II. Maksimirskog naselja i Ulice Slavoljuba Bulvana. U prometnoj nesreći su sudjelovali teretni i osobni automobil. Nakon prometne nesreće teretni je automobil odbačen te je sletio na nogostup i tom je prilikom naletio na plastični i metalni kontejner. Uslijed naleta su kontejneri odbačeni na cigleni zid spremišta, zbog čega je zid puknuo te su dijelovi zida pali na parkirani osobni automobil”; priopćili su nam iz policije.

Foto: Čitatelj
Foto: Čitatelj


Komentari