KAOS NA TRNAVI: Rat između dvije bande?! Pištoljem i automatskom puškom počeli pucati jedni po drugima i po autima

Ilustracija: Goran Stanzl/PIXSELL/Ilustracija

Opet drama na istoku grada! Zagrebačka policija prijavila je 21-godišnjaka i 25-godišnjaka koji su u petak navečer u zagrebačkoj Trnavi pucali jedan na drugoga nakon tučnjave u kojoj je sudjelovalo više osoba.

Što se dogodilo?

U petak oko 20,50 sati na križanju Resničkog i Baošičkog puta izbila je žestoka svađa, a potom i fizički sukob, između 21-godišnjaka, 31-godišnjaka, 22-godišnjaka i još dvije zasad nepoznate osobe s jedne strane te 25-godišnjaka, 30-godišnjaka, 26-godišnjaka i 31-godišnjaka te također još dvoje nepoznatih osoba s druge strane.

Malo je reći da su letjele samo šake, jer bila je tu i kiša metaka.

U jednom je trenutku 21-godišnjak ispalio nekoliko hitaca iz pištolja prema 25-godišnjaku i njegovom društvu pri čemu je oštećen njihov Audi, a 25-godišnjak je uzvratio paljbu iz automatskog oružja, a pri čemu im je oštetio Opel Astru.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja 21-godišnjak je predan je pritvorskom nadzorniku dok će 25-godišnjak biti predan pritvorskom nadzorniku nakon otpuštanja s liječenja na kojem se nalazi uslijed ozljeda nastalih u tučnjavi, a kaznena prijava podnijeta je Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.


Komentari