KAOS NA SVETOM DUHU! Pijan vozač (44) naletio na mortus pijanog pješaka (32), prikliještio ga na prtljažnik

Photo: Igor Soban/PIXSELL, Ilustracija

U ponedjeljak oko 1.10 sati na Svetom je Duhu došlo do prometne nesreće u kojoj je vozač Citroena (44) naletio na pješaka (32) koji je teško ozlijeđen. Obojica su bili – u alkoholiziranom stanju, izvijestila je policija.

Naime, vozač Citroena koji je u krvi imao 1,57 promila vozio je makadamskim parkirališnim prostorom kod kućnog broja 127 Ulice Sveti Duh, gdje je prednjim lijevim dijelom auta naletio na pješaka koji je također bio pod utjecajem alkohola. Naime, 32-godišnjak je popio još više – izmjereno mu je 2,28 promila.

Uslijed naleta Citroen je pješaka priklještio na stražnji bočni dio njegovog parkiranog Peugeota krapinskih registracija, a u nastavljenom kretanju prednjim lijevim dijelom naletio je na stražnji bočni dio Peugeota.

Nakon naleta, alkoholizirani 32-godišnjak je u Peugeotu napustio mjesto događaja, a nešto dalje, dolaskom do prilaznog kolnika kućnog broja 17 Ulice Kajfežov brijeg nastavio se kretati u smjeru juga, a potom vozilom prešao na meki teren sa sjeverne strane kućnog broja 17 Ulice Sveti Duh gdje je prilikom vožnje po mekom terenu lijevim kotačima prešao preko betonskog šahta, a potom uslijed spuštanja automobila niz nagib prednjim dijelom vozila naletio na metalnu zaštitu.

U prometnoj nesreći 32-godišnjak je teško ozlijeđen, a liječnička pomoć mu je pružena u KB Sveti Duh, dok je 44-godišnjaku liječnička pomoć pružena u KBC Sestre Milosrdnice gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđen.

Komentari