KAOS NA SLAVONSKOJ Mladići se potukli na parkingu, a jednom je prekipjelo pa je pokušao pregaziti ostale

Ilustracija: Goran Stanzl/PIXSELL/Ilustracija

Badnjak je na Slavonskoj aveniji prošao poprilično nemirno. Prvo je došlo do svađe pa tjelesnog sukoba između nekoliko osoba na parkingu, a potom je jedan od sudionika tučnjave pokušao pregaziti 21-godišnjaka i 24-godišnjaka i pobjegao. Pukom srećom, mladići su lakše ozlijeđeni, a policija je privela osumnjičenog i ostale sudionike incidenta.

Jučer, oko 14.45 sati na području na Slavonskoj aveniji, na parkiralištu došlo je prvotno do verbalno te tjelesnog sukoba između nekoliko osoba da bi potom 20-godišnjak sjeo u osobni automobil marke Opel Corsa njemačkih registarskih oznaka, stavio ga u pogon i s najvjerojatnijom namjerom da usmrti muškarce starosti 21 i 24 godine, vozilom naletio na iste kao i na terasu obližnjeg ugostiteljskog objekta nakon čega se s vozilom udaljio s mjesta događaja.

Liječnička pomoć ozlijeđenima muškarcima pružena je u zdravstvenim ustanovama na području grada gdje je utvrđeno da su lakše ozlijeđeni, dok su se ostali sudionici sukoba također udaljili. Nedugo potom policijski su službenici pronašli osumnjičenog kao i ostale sudionike događaja te su ih priveli u službene prostorije na kriminalističko istraživanje, izvijestili su iz zagrebačke policije.


Komentari