KAMERE SNIMILE TATU HEROJA: Pogledajte kako je otac bebi spasio život u samo jednoj sekundi! (VIDEO)

Goran Stanzl/PIXSELL

Prometna nesreća na Ilici u potpunosti je zabilježene na uličnoj nadzornoj kameri. 

Prometna nesreća koja se jučer u popodnevnim satima dogodila na Ilici ostavila je gotovo cijelu Hrvatsku u šoku. Vozač Audija je pod 1,87 promila alkohola u krvi sletio sa ceste na nogostup, kojim je mirno šetao otac s djetetom u kolicima. U trenutku naleta automobila, otac je reagirao kako bi djetetu spasio život i odgurnuo ga u stranu. Međutim, do objavljivanja ove snimke nadzorne kamere koja je zabilježila je trenutak u kojemu je otac gura kolica s bebom, nije bilo jasno koliko je malo nedostajalo da se dogodi neka veća tragedija.

snimka kamere
Screenshot/Facebook

Naime, na snimci se vidi da je Audi naletio vrlo velikom brzinom, te da je otac sekundu prije toga mirno gurao kolica s djetetom. U naletu automobila, otac je gotovo refleksno reagirao i prvo gurnuo kolica s bebom u stranu gdje nije bio automobil, a zatim je i sam on odskočio. Vjerojatno se radilo o milimetrima i milisekundama koje su čuvale malo dijete i ovoga hrabrog oca od težih ozlijeda. Dijete je, u trenutku odgurivanja, ispalo iz kolica, nakon čega ga je otac podignuo i stavio u naručje. Zatim su došli prestravljeni svjedoci nesreće.  Video pogledajte ovdje. 

>>>OVO JE LICE ČOVJEKA KOJI JE SKORO UBIO OCA S BEBOM! PITALI SU GA: ‘Što se dogodilo?’, a njegov odgovor će vas šokirati (FOTO)

>>>PIJAN BJEŽAO POLICIJI! AUTOM SE ZABIO U STUPIĆ PA SKORO UBIO OCA S BEBOM: Zamalo nastradalo i dvoje drugih ljudi (FOTO)

Komentari