KAKVA ROMANTIKA, SPEED SKRIVAO U PISMIMA! ‘Pao’ diler s Borovja, policija u stanu pronašla i ‘magične gljive’

Photo: PUZ

Policija je dovršila kriminalističko istraživanje nad mlađim muškarcem zbog sumnje na neovlaštenu proizvodnju i promet drogama, javlja PUZ i dodaje da je 28-godišnjak naručivao preko interneta veće količine psilocibina i amfetamina iz Njemačke.

Droga je skrivana u pismima koja su poštom stizala u poslovnicu u Folnegovićevom naselju. Nakon preuzimanja droge, osumnjičeni bi se vratio u stan na Borovju, gdje bi ju potom vagao, miješao s punilima radi povećanja mase i prepakiravao prije preprodaje.

Navodi se i da je 28-godišnjak u jutarnjim satima 8. lipnja, preuzeo pošiljku u kojoj se nalazilo 205 grama amfetamina, odnosno speeda. Policija je brzo djelovala, pa su već istoga dana pretražili stan osumnjičenog te su pronašli dva grama psilocibina, digitalnu vagu i 314 grama punila za miješanje s drogom.

“Količina droge, raznovrsnost, način pakiranja i digitalna vaga nedvojbeno ukazuju na činjenicu da je pronađena droga bila namijenjena za daljnju preprodaju. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su podnijeli posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu”, navodi zagrebačka policija.


Komentari