KAKVA NEDJELJA U OKOLICI ZAGREBA! U Jastrebarskom gorjelo sjeno, u Velikoj Gorici radionica, a krao se novac, ali i odjeća

Photo: Davor Javorovic/PIXSELL, Ilustracija

U večernjim su satima u nedjelju, 13. lipnja, vatrogasci zaprimili dojavu o požaru u Novom Mjestu gdje se, iz zasada neutvrđenih razloga, zapalila bala sijena. Vlasnik je ubrzo primjetio dim te je sam počeo gasiti požar dok nisu stigli vatrogasci. Iz policije javljaju da nije bilo ozlijeđenih, a očevid će se obaviti danas.

Požar je istog dana u Ulici Andrije Kačića Miošića uznemirio i stanovnike Velike Gorice. Naime, oko pola osam navečer zapalila se radionica u vlasništvu 47-godišnjaka. Vatrogasci su ubrzo intervenirali i ugasili požar pri kojemu nije nitko ozlijeđen, a očevid će danas pokazati razlog zapaljenja radionice.

No, problematičnom danu nema kraja, pa policija javlja da se u popodnevnim satima dogodila i veća krađa u Ulici Fućeki u Sesvetama. Navodi se da je nepoznati počinitelj iskoristio priliku dok nikog nije bilo kod kuće, pa je u nju provalio i ukrao veće količine novca i nakita te tako počinio materijalnu štetu u iznosu od nekoliko desetaka tisuća kuna.

Veću je materijalnu štetu prouzročio i lopov koji je između subote i nedjelje provalio u skladište jedne tvrtke u Jasterbarskom u Ulici Čabdin te ukrao veće količine odjeće. Počinitelja još nisu uhvatili, no smatra se da je vrijednost ukradene robe velika.

 

Komentari