KAD ĆE SE OVOME STATI NA KRAJ? Novi Zagreb, Podsused, Sesvete, Dugo Selo – policija je zabilježila više krađa te pokušaja

Photo: Marko Prpic/PIXSELL/Ilustracija

U posljednja 24 sata na području Policijske uprave zagrebačke evidentirana su 23 kaznena djela: 12 teških krađa provaljivanjem, dvije krađe i osam ostalih kaznenih djela. Otuđen je jedan osobni automobil.

U subotu, 16. siječnja između 11.30 i 20 sati u Novom Zagrebu u ulici Drobilina 1. odvojak, nepoznati je počinitelj provalio u obiteljsku kuću te otuđio novac i ostalo što se pred njim u tom trenu našlo, kojom prilikom je oštetio 32-godišnjakinju za nekoliko desetaka tisuća kuna.

Istog dana između 15.30 i 23 sata u Sesvetama, točnije Leskovcu, nepoznati je počinitelj provalio u obiteljsku kuću te otuđio nakit, te je tako oštetio 32-godišnjaka također za nekoliko desetaka tisuća kuna.

Između 15. i 16. siječnja u Dugom Selu u Ulici Josipa Zorića, nepoznati je počinitelj provalio u frizerski salon u vlasništvu poduzeća iz Dugog Sela te otuđio novac i ostale stvari, no to nije bio kraj. Potom je iz salona provalio u zlatarnicu u vlasništvu 59-godišnjaka gdje je otuđio nakit i novac. Ukupna materijalna šteta zasad još nije utvrđena, no procjenjuje se da je velika.

Između 13. i 16. siječnja u Podsusedu u Ulici Velimira Škorpika, nepoznati je počinitelj otuđio osobni automobil marke Citroen Jumper požeških registarskih oznaka, pa je tako leasing poduzeće iz Požege ostalo bez pokretnine za koju se procjenjuje vrijednost od oko 90.000 kuna.


Komentari