JURILI GA PO NOVOM ZAGREBU: Mladi diler mopedom bježao policiji, drogu bacao putem

Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL, Ilustracija

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela “Neovlaštena proizvodnja i promet drogama”, zagrebačka je policija uhitila 25-godišnjaka nad kojim je sada i dovršeno kriminalističko istraživanje.

Sumnja se naime da je zbog daljnje preprodaje, mladić “nabavljao veće količine ulja konoplje i amfetamina koju je potom skrivao i prevozio u mopedu marke Piaggio crne boje pulskih registarskih oznaka te vagao u hotelskoj sobi na području  Zagreba, a potom je drogu neovlašteno prodavao na ilegalnom tržištu”, ističu iz policije.

Nadalje, govore, kada se policija s njim susrela u travnju ove godine, na području Novog Zagreba, mladić se mopedom dao u bijeg, a kada je shvatio da mu to ne polazi za rukom, nastavio je bježati pješice. Pritom je, trčeći, od sebe odbacio oko 4832 grama amfetamina pakiranog u više vrećica.

Pretres

“Po nalogu suda obavljena je pretraga stana i hotelske sobe koju osumnjičeni koristi te je tom prilikom pronađena jedna medicinska šprica ispunjena sa oko 2,5 ml ulja konoplje tipa droga te dvije vage s tragovima droge”, tvrde zatim pa zaključuju kako je osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu.

Komentari