JEZIVI REZULTATI OBDUKCIJE: Ubojica je pjevačici smrskao glavu čekićem

Screenshot/Youtube

Nasilna smrt nakon nekoliko udaraca u glavu.

Obdukcija tijela srpske folk pjevačice Jelene Marjanović pokazala je kako je smrt nastupila nakon nekoliko udaraca tupim predmetom u glavu, saznaju tamošnji mediji . Navodno je prebijena čekićem, Također je utvrđeno da pjevačica prije ubojstva nije silovana.

Njezin suprug Zoran Marjanović prošao je u ponedjeljak i drugo testiranje na poligrafu. On je u nedjelju, prilikom prvog poligrafskog ispitivanja, bio pod utjecajem sedativa, te je dan kasnije bio podvrgnut novim ispitivanjima. Poligrafskom ispitivanju podvrgli su se i Zoranovi roditelji te sin iz prvog braka.

Kurir doznaje da je pregledom mobilnih telefona ustanovljenoo da je pjevačica, prije nego što je ubijena, razmijenila poruke sa suprugom Zoranom, koje ukazuju na ljubomoru. U strahu da mu se sin ne ubije, Zoranov otac je poslje vijesti o Jeleninoj smrti sklonio oružje iz kuće.

Procurila je i informacija da je ubijenu Jelenu Marjanović majka zvala dok je trajala potraga za njom. Zvala ju je u dva navrata. Nakon prvog telefonskog poziva se nitko nije javljao, a posljednji put se s druge strane čula samo tišina koja je trajala 43 sekunde, piše Jutarnji.

Kurir također navodi da je ispod noktiju ubijene folk zvijezde pronađen biološki materijal, koji bi mogao imati bitan utjecaj na daljnji tijek istrage ubojstva. Iz tog će se uzorka sprovesti DNK analiza.

Podsjetimo, policija je u nedjelju u kanalu našla pronašla tijelo srpske pjevačice Jelene Krsmanović (32). Njen je nestanak prijavljen još u subotu oko 15 sati poslije podne, jer se uopće nije vratila sa svog uobičajenog trčanja.

Iza nje je ostala petogodišnja kćerkica koju je imala sa Zoranom Marjanovićem.

>>>UBIJENA? TRAGOVI UBODA NOŽEM: Policija u kanalu pronašla tijelo poznate srpske pjevačice (VIDEO)

>>>ŽESTOKA BORBA ZA ŽIVOT: Suprug Jelene Krsmanović zadržan u pritvoru, pjevačica primala jezive prijetnje smrću?!

 


Komentari