JESTE LI VIDJELI VEDRANA? Roditelji mole za pomoć, otac mu poručuje: ‘Sine, nemoj odustajati od života’

Vedran Patarčić (Foto: Facebook)

Zagrebačka policija traga za Vedranom Patarčićem (33) koji je nestao u petak. Posljednji put je viđen u Ulici Janka Matka. Visok je 170 cm, ima kestenjastu kosu i zelene oči. Slabije je tjelesne građe.

Vedrana je posljednja vidjela majka Gordana. Za Zagreb.info ispričala je da joj je Vedran oko 20 sati u petak rekao da ide prošetati. Bio je odjeven u crnu jaknu, crne hlače i bijele tenisice. Kada je u subotu ujutro majka vidjela da nije kod kuće, kontaktirala je policiju.

Vedran je zaposlen u bolnici Sveti Duh, ali se trenutno nalazi na bolovanju zbog teškog prijeloma ruke.

Na društvenim mrežama oglasio se i Vedranov otac Dražen Patarčić. Putem društvenih mreža uputio je poruku sinu i poručio mu da ne odustaje od života. Poruku je objavio na hrvatskom i egleskom jeziku.

“Nestao je moj sin. Ako netko išta zna, molim da me kontaktirate. Sine, ako vidiš ovu poruku, nemoj odustajati od života. Još danas, već sada može biti bolje, život je neprocjenjiv. Vjeruj da ima ljudi kojima je stalo do tebe. Ne postoji problem koji je nerješiv. Volim te”, napisao je.

Nestao je moj sin. Ako netko išta zna, molim da me kontaktirate. Sine ,ako vidiš ovu poruku, nemoj odustajati od…

Objavljuje Drazen PatarcicNedjelja, 21. veljače 2021.

U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese [email protected].


Komentari